Maak uw keuze

Kies een kerstpakket door op de afbeelding te klikken.

Mwah

MWAH raakt de kern, laat u relativeren en tovert een glimlach op uw gezicht! Dat zijn de uitgangspunten van MWAH om de boel een beetje los te schudden. Met deze tekstuele verwenners, Mwah beker, onderzetters en verjaardagskalender geeft u de ontvanger een super leuk en verrassend pakket!

Vitality

Pure en verantwoorde producten maken dit een ‘feel good’ pakket. Goed voor de mens in vele opzichten, want met het kiezen voor Vitality geef je niet alleen een pakket die de vitaliteit van de ontvanger bevordert, je steunt ook De Voedselbank, Jeugd Fonds Sport en je stimuleert duurzaam ondernemerschap.

Italiaans

De eeuwenoude tradities en eetgewoontes van Italië gaan nooit vervelen. Uitstekende wijn, verse tomaatjes, aromatische basilicum, een variëteit aan pasta’s en heerlijke olijven. Dit is slechts een greep uit deze fantastische keuken. Kortom: bellissimo!

Asian Wok

Het bereiden van een maaltijd in Azië geschiedt veelal met behulp van de wok. Door fijne ingrediënten korte tijd op hoog vuur te wokken wordt er met deze fantastische kooktechniek een voedzaam gerecht gecreëerd met enorm veel smaakbelevingen. Met de producten uit dit Oosterse pakket kan je in no-time genieten van wat Azië te bieden heeft.

Fire & Frost

Als het kwik daalt en de dagen korter zijn geworden is er niets fijner dan thuis te komen en te kunnen genieten van een stevige kom erwtensoep met rookworst. Later op de avond kan het haardvuurtje worden opgestookt en kunnen de marshmallows geroosterd worden onder het genot van een heerlijke kop warme chocolademelk. Het Fire & Frost pakket heeft alle ingrediënten voor  een knus winteravondje.

Winter moments

De producten van ‘Winter Moments’ zijn zorgvuldig met Pauline (de bekende foodblogger van ‘Uit Pauline’s Keuken) samengesteld. Met dit pakket wordt bakken een feest. Van hartige broodjes tot onweerstaanbare  brownies, er zit voor iedereen wel wat lekkers tussen. Met de aanvullende mogelijkheden kan er zelfs een ‘High Tea, Wine of Beer’ pakket gecreëerd worden.

Na gedane arbeid – BBQ

Als het harde werken er weer op zit is het tijd om te eten, te drinken en welverdiend te rusten. Speciaal voor de harde werkers is dit stoere en robuuste vintagepakket samengesteld. Echte arbeiders trotseren zelfs na werktijd de kou, hoewel de barbecue, het zware bier en het consumeren van goede stukken vlees het buiten een stuk aangenamer maken.

Red Collection

Rood is bij uitstek de kleur van Kerst. De Red Collection heeft een traditionele samenstelling van producten welke door een breed publiek gewaardeerd wordt. De kerstsfeer zit er bij het uitpakken van dit pakket dan ook meteen in. Een bijzonder goed begin van de mooiste tijd van het jaar.

High coffee

Het ‘High Coffee’ pakket is veel meer dan alleen koffie. Met heerlijke zoetigheden (zoals overheerlijke bonbons, luchtige cakejes en verscheidende koekjes) maak je van koffie drinken een fantastisch moment waar je met vrienden en/of familie van kan genieten.

Black ontbijt

Tijdens de feestdagen mag een uitgebreid ontbijt natuurlijk niet ontbreken. Met dit pakket gaat dat dit jaar vast en zeker lukken. De producten zijn omhult in het zwart wat het geheel nog wat extra cachet geeft.

Black Dinner

Het ‘Dinner’ pakket zorgt ervoor dat er tijdens de feestdagen voldoende in huis is om geweldige maaltijden op tafel te zetten. De aanvullende opties geven veel ruimte om het pakket naar eigen wens in te vullen.

Black Borrel

Met een goed glas wijn of bier genieten van elkaars gezelschap en een overvolle borrelplank. Nog een zacht muziekje op de achtergrond en alles wat je nodig hebt voor een gezellige avond is geregeld. Met dit verleidelijke pakket wordt borrelen nog veel plezanter dan het al was. Santé!